Regjistrimi i jahteve në Seychelles është gjithmonë në kërkim të tregtarëve të rinj për të punuar dhe ne paguajmë komisionet më të larta në industri, ndërsa tarifat tona janë më të ulëta se çdo kompani tjetër që ofron Regjistrime të jahteve në Seychelles.

Ne kemi marrëdhënie të gjata me disa emra të njohur në industrinë detare që ofrojnë regjistrimet tona për klientët e tyre ekzistues, si dhe për klientët e rinj. Shumë klientë kanë probleme për të regjistruar anijen e tyre nën një flamur dhe kanë nevojë për ndihmë për ta bërë këtë.

Nëse jeni përgjegjës për një kantier detar, kantier detar ose biznes tjetër shërbimi detar, ne mirëpresim mundësinë për t'ju zgjeruar komisionet më të larta në industri.

Nëse kjo ju intereson, ju lutemi na kontaktoni me email ose telefononi +1 302 595 1103 (SHBA) ose +44 231 105 1777 (MB) midis orës 9.00 të mëngjesit dhe 22.00 pasdite, sipas kohës së Seychelles.

Qëndro i lidhur