• main-banner-seychelles

  REGJISTRIMI I ANIJEVE SEYCHELES

  Regjistrimi i jahteve në Seychelles

Regjistroni varkën tuaj në Seychelles

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Seychelles, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Seychelles, duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, lundra shtëpie, ribotë, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Seychelles ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në Seychelles.


Regjistrimi i varkës tuaj në Seychelles ka disa përfitime, duke përfshirë:

Njohja ligjore: Regjistrimi i anijes siguron njohjen ligjore që ju jeni pronari i anijes dhe keni të drejtën ta operoni atë në ujërat e Seychelles. Kjo mund të jetë e dobishme në rast mosmarrëveshjesh ose çështjesh ligjore.

Qasja në porte dhe marina: Varkat e regjistruara në Seychelles lejohen të ankorohen dhe të përdorin objektet në porte dhe marina të ndryshme në të gjithë vendin.

Pajtueshmëria me sigurinë: Gjatë procesit të regjistrimit, anija inspektohet për t'u siguruar që plotëson standardet e sigurisë dhe mjedisit, gjë që ndihmon në garantimin e sigurisë së pasagjerëve dhe mjedisit.

Njohja ndërkombëtare: Seychelles është anëtare e Organizatës Ndërkombëtare Detare (IMO), që do të thotë se regjistrimi i anijeve të Seychelles njihet ndërkombëtarisht. Kjo mund të jetë e dobishme nëse planifikoni të lundroni me varkën tuaj në vende të tjera.

Zhdoganim më i lehtë: Varkat e regjistruara në Seychelles u jepet një numër unik identifikimi, i cili mund ta bëjë më të lehtë zhdoganimin kur lundrojnë brenda dhe jashtë vendit.

Vlera e rishitjes: Varkat e regjistruara zakonisht kanë një vlerë më të lartë rishitje se sa ato të paregjistruara, pasi siguron prova të pronësisë dhe mund ta bëjë varkën më tërheqëse për blerësit e mundshëm.

Në përgjithësi, regjistrimi i varkës tuaj në Seychelles mund të sigurojë paqe mendore, qasje në objekte dhe të ndihmojë në sigurimin e pajtueshmërisë me rregulloret e sigurisë dhe mjedisit, të cilat në fund mund të përmirësojnë përvojën tuaj të lundrimit me varkë.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Seychelles. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Seychelles dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Seychelles.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Seychelles, dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Dëshmia e pagesës së mbulimit të sigurimit

4) Kopje e certifikatës së ndërtuesit

5) Raporti i anketimit

6) Licenca e operatorit të radios (Nëse keni radio të instaluara në bord)

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e Seychelles.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur